Recreatieark aan de Westeinderplassen in Aalsmeer Aalsmeer, Noord-Holland

€ 37.500 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
50
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1963

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Tuin

Beschrijving

Recreatie vergunning: 1 april t/m 15 oktober.

Recreëren in het hart van de Randstad? Het is heel goed mogelijk in Aalsmeer. De Westeinderplassen worden niet voor niets gerekend tot de mooiste recreatiegebieden van ons land. Hoe heerlijk is het om hier de weekenden en vakanties door te brengen? Lekker zwemmen, zeilen en op ontdekkingstocht uitvaren. Is het weer wat slechter en zoek je overdekt vertier? Dan liggen de steden, van Amsterdam tot Leiden en Den Haag op minder dan een half uur rijden. Hier heb je alles om je heen.

In de geborgenheid van Recreatiepark Aalsmeer – jachthaven en camping – aan de ‘Kleine Poel’ ligt hier een goed verzorgde ark met 2 slaapkamers. De ark baadt in het licht en is helemaal klaar voor natuurliefhebbers, met of zonder kinderen. Vanuit de woonkamer leiden de glazen schuifdeuren naar de onderhoudsarme tuin. De u-vormige keuken is heel praktisch ingericht, met koelkast en vaatwasser. De badkamer met douche is uitgerust met wasmachine en -droger.

Parkeren kunt u op het grote terrein. Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging van uw eigen vakantieplek op het water.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995