Jonge split-level woonark in Weesp Weesp, Noord-Holland

€ 650.000 k.k.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
105
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Object

  • Grondoppervlak (m2): 168
  • Bouwjaar: 2008

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Op een van de mooiste plekken aan de Vecht ligt deze Spruyt woonark uit 2008 op een ruime ligplaats, aan eigen grond. De rivier De Vecht is hier breed, zodat de vrijheid nog eens wordt benadrukt. De dijkweg wordt vrijwel uitsluitend gebruikt voor bestemmingsverkeer.

Rechts van de entree ligt de verlaagde woonkamer. Het contact met het water wordt versterkt door de schuifpuien aan de waterzijde en kopse kant. Zowel aan de land- als overzijde is geen bebouwing, maar heb je vrij uitzicht over het polderlandschap.

Vanuit de woonkamer leidt een klein trapje naar de ruime U-vormige open keuken, die voorzien is van veel moderne inbouwapparatuur.

Op de bovenste verdieping ligt aan de linkerzijde de ouderslaapkamer, met inbouwkasten. In de hal bevindt zich een apart toilet met fontein. De overige 2 slaapkamers zijn bereikbaar via de vaste trap en bevinden zich ‘sous l’eau’. De badkamer is ruim, met ligbad, douche, wastafelmeubel, vrijhangend toilet en handdoekenradiator.

De wasmachine en -/droger zijn netjes weggewerkt in een afgesloten hok. De cv-installatie staat in de stookruimte. Onder de woonkamer ligt nog een grote berging.

De tuin is afgeschermd door een hoge heg. De tuin is grotendeel bestraat, waarbij een deel met bankirai terras. Langs de waterzijde is een hek geplaatst, met toegang tot een drijvend terras op een vlot. In de tuin staat ook nog een houten tuinhuis.

De ark is in goede conditie. De houtskeletopbouw is bekleed met red ceder; de ark is gebouwd bij Spruyt in Heerenveen.

De ligplaats ligt op 5 fietsminuutjes van het centrum van Weesp. Dit is een levendig stadje, met veel winkelvoorzieningen, een ruim scholenaanbod op alle niveaus en een groot aanbod van sport- en culturele verenigingen. Je bevindt je hier middenin het groen , op een kruispunt van wandel, fiets en waterwegen. Het NS-station – met gratis parkeervoorzieningen – heeft uitermate goede verbindingen, o.a. rechtstreeks naar Amsterdam, Schiphol, het Gooi, Flevoland, Utrecht, Zwolle en Groningen. Dankzij de nabijheid van A9, A2 en A1 is de stad ook per auto uitstekend bereikbaar.

 

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995