Van Bossepad 16 te 1051 MA Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 675.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
194
Kamers
5
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Object

  • Bouwjaar: 1993

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Ruimte in overvloed!

Aan een rustige voetgangerspassage in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt ligt de uitzonderlijk grote woonark De Blauwe Otter. Van binnen zal je deze degelijk gebouwde waterwoning uit 1993 misschien gedateerd vinden, maar waar in Amsterdam vind je een woonark met zó veel ruimte? Hier kun je heel wat interieurwensen verwezenlijken. Bekijk de foto’s en bedenk wat allemaal mogelijk is!

Alles is groot aan deze woonboot. Maar liefst 194m2 woonoppervlak staat tot je beschikking, verdeeld over 2 woonlagen. Er zijn 5 ruime kamers, en dan tellen we de royale woonkeuken nog niet eens mee. De woonkamer heeft een grote raampartij aan de walkant en een dubbele schuifpui aan de waterkant met daarachter een balkon en 2 trappen naar 2 drijvende terrassen. De badkamer is thans uitgerust met een inloopdouche en een wastafel, maar wil je een ligbad dan is daar ook meer dan genoeg ruimte voor. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte. Verder heeft de woonark nog een hal en overloop, veel vaste kastruimte en een berging. Werken aan huis, een groot gezin of gewoon lekker veel ruimte voor jezelf, het kan allemaal.

De Staatsliedenbuurt in stadsdeel West is een populaire woonwijk, op loopafstand van de gezellige Jordaan en bij het levendige Hugo de Grootplein met veel tram- en busverbindingen. Ook het bruisende Westerpark is vlakbij. In de directe omgeving vind je een groot en divers aanbod van scholen, winkels, restaurants, cafés en culturele hotspots. Naar het Centraal Station of Station Sloterdijk fiets je binnen 10 minuten en met de auto zit je snel op de Ring A10.

Bijzonderheden:

  • Veel woonruimte
  • Grote woonkeuken
  • 2 drijvende terrassen
  • Modernisering aanbevolen

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.