Van Bossepad 28 te 1051 MA Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 325.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
30
Kamers
1
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Wordt dit jouw plek onder de zon?

Deze eenvoudige woonark in de Staatsliedenbuurt heeft een bijzonder groot voordeel. Namelijk zijn fantastische ligplaats op een van de weinige plekken in de stad waar een bouwhoogte tot 5 meter vanaf de waterlijn is toegestaan. Dat biedt mogelijkheden voor vervanging door een waterwoning met twee woonlagen en navenant veel leefruimte! Wonen op het water aan een rustig wandelpad en toch midden in levendig Amsterdam, wie wil dat niet?

Het water is het Oostelijk Marktkanaal met aan de overkant het terrein van de Centrale Markthal. Dit rijksmonument is thans niet meer in gebruik, maar gaat een plek worden waar Amsterdammers elkaar vinden in een gezamenlijke passie voor voedsel, cultuur en innovatie. De Staatsliedenbuurt in stadsdeel West is een populaire woonwijk, op loopafstand van de gezellige Jordaan en bij het levendige Hugo de Grootplein met veel tram- en busverbindingen. Ook het bruisende Westerpark is vlakbij. In de directe omgeving vind je een groot en divers aanbod van scholen, winkels, restaurants, cafés en culturele hotspots. Naar het Centraal Station of Station Sloterdijk fiets je binnen 10 minuten en met de auto zit je snel op de Ring A10.

Bijzonderheden:
• Gewilde ligplaats
• Omgevingsvergunning aan te vragen voor vervanging
• Bouwhoogte tot 5 meter vanaf de waterlijn toegestaan

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.