Verbindingsdam 7 te 1019 BD Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 875.000 k.k.
Type: Woonschip met ligplaats
Oppervlak (M 2)
116
Kamers
3
Badkamers
2
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1925

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Houtkachel
  • Opbouw: Staal
  • Vloerverwarming
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

In het oostelijk Havengebied van Amsterdam wordt moderne architectuur afgewisseld met rauwe, industriële elementen. Ook de stoere schepen die hier liggen, dragen bij aan de uitstraling van deze populaire woonomgeving. Aan de Verbindingsdam, waar je een fenomenaal uitzicht hebt over de Ertshaven en het KNSM-eiland, bieden wij thans het riante woonschip Commerce te koop aan.

Een grote zitkamer, een flinke woonkeuken, een royaal vertrek voor een thuiskantoor, twee slaapkamers met elk een aangrenzende badkamer… aan leefruimte is er zeker geen gebrek op de 35 meter lange Commerce!

Zoals op de meeste woonschepen is de stuurhut een fijne plek om van het panorama te genieten, maar ook in de woonvertrekken zijn de ramen op kijkhoogte. In combinatie met de diverse daklichten levert dit behalve fraai uitzicht ook veel lichtinval op. Het is dan ook goed toeven in de zitkamer, zeker als ook de decoratieve houtkachel brandt. Er is een open verbinding met een aangrenzende kamer die een ideale plek kan zijn voor thuiswerkers. De woonkeuken is iets hoger gelegen met ruimte voor de eettafel en een praktische keukenopstelling in U-vorm en voorzien van apparatuur.

De twee slaapvertrekken bevinden zich aan beide uiteinden van het schip. Vóór een moderne slaapruimte met een vast tweepersoonsbed en een aangrenzende badkamer met dubbele vaste wastafel en een regendouche met massagejets. De andere slaapkamer is in de roef achter op het schip. Ook hier is een vast tweepersoonsbed aanwezig en een eigen badkamer met wastafel en douche. De separate toiletruimte met fontein vinden we naast de entree in het midden van het schip, waar ook een nis is voor de garderobe.

Alles bij elkaar biedt de robuuste Commerce maar liefst 116 m2 woonoppervlak en dan is er ook nog volop ruimte op het dek om te zonnen en van de buitenlucht te genieten. Blijft er dan niets meer te wensen over? Toch wel, de originele schipperswoning in het achterschip kan worden gerenoveerd en samen met de aangrenzende machinekamer worden omgebouwd tot meerdere kamers. De eerste tekeningen van dat project zijn al aanwezig. Een formidabel schip met mogelijkheden om het nóg mooier te maken en een geweldige ligplaats in een trendy woonomgeving met alle voorzieningen dichtbij en een prima aansluiting op het OV en de uitvalswegen!

Bijzonderheden:

  • Vloerverwarming
  • Houtkachel
  • Vrij uitzicht
  • Garantie op het onderwaterschip

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995