Vinkenkade 1-G te 3645 AN Vinkeveen Vinkeveen, Utrecht

€ 675.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
70
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Object

  • Grondoppervlak (m2): 1850
  • Bouwjaar: 1991

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Jouw eigen landtong aan de Vinkeveense plassen!

Bij deze woonark op een schitterende locatie hoort het eigendom van een schiereiland. Het grond/waterkavel beslaat circa 1.850m2! Hier kun je zwemmen, kanoën, suppen en misschien zelfs schaatsen. Of ga met een sloep of zeilboot het water op. Ook de duiksport wordt in de diepe Noordplas veel beoefend. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon luieren en genieten van het prachtige uitzicht vanaf je privédomein.

De ark voor permanente bewoning stamt uit 1991 en heeft een woonoppervlak van 70m2, bestaande uit hal/entree, een ruime woonkamer met pelletkachel en open keuken voorzien van inbouwapparatuur en eetbar, moderne badkamer met toilet, wastafelmeubel en inloopdouche, L-vormige slaapkamer en een tweede slaap- of werkkamer. Een kleine bergvliering is bereikbaar via een vlizotrap. Ook in het betonnen casco is veel opbergruimte. Vanaf de woonkamer zorgen twee royale hardhouten schuifpuien niet alleen voor toegang tot de zonneterrassen, maar ook voor het fraaie uitzicht over de plas en het eiland.

Langgerekte eilanden zoals deze zijn kenmerkend voor de Vinkeveense plassen. Ooit waren het zogenoemde legakkers waar turfstekers de uitgestoken blokken turf lieten drogen. Nu geven zij het watersport- en recreatiegebied zijn specifieke karakter. Vanaf de parkeerplaats aan de openbare weg geeft een overpad toegang tot het eiland. Hier geniet je van de rust en de natuur terwijl de N201 en de A2 maar op een paar minuten rijden zijn. Het centrum van Amsterdam is in no time bereikt. Maar voor de dagelijkse boodschappen of een fijn restaurant kun je ook prima terecht in Vinkeveen of in het pittoreske Abcoude dat op fietsafstand ligt.

Ben je gek op watersport, dan is dit vast jouw ideale stek!

Bijzonderheden:

  • Circa 1.850m2 eigen grond en water
  • Afmeerlocatie pleziervaartuig
  • Prachtig uitzicht

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.