Riante watervilla in Purmerend Purmerend, Noord-Holland

€ 350.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
130
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3
Parkeerplaatsen
1

Object

  • Bouwjaar: 1992

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Garage
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

De gemeente Purmerend behoort officieel tot de stadsregio Amsterdam. Hier, aan de Wheredijk, lijkt de hoofdstad echter ver weg. Bewoners en forenzen genieten hier van het landelijke achterland dat de stad omringt en dat zich uitstrekt tot de vissersdorpen Edam en Volendam. Ook het water rondom Purmerend nodigt uit tot prachtige tochten.

Vanuit de ruime hal lonkt het uitzicht van de lichte woonkamer, met ramen rondom. De schuifpui leidt naar het grote terras aan de waterkant en de omloop rondom de ark. De halfopen keuken heeft een open verbinding met zowel de woonkamer en de hal. Handig met boodschappen. De nette keuken is voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en magnetron. De wasmachine- en droger staan in de aparte wasruimte (bijkeuken?).

Op deze verdieping ligt ook de ruime ouderslaapkamer met badkamer ensuite. De laatste is volledig ingericht ligbad, douche, toilet, bidet, wastafel met veel bergruimte aan weerszijden. Bovendien is er nog een separaat toilet in de hal.

Een vaste trap leidt naar de bovenste woonlaag, met een grote overloop en twee slaapkamers. Deze beschikken alle over een een groot dakraam. Een van de slaapkamers heeft bovendien een eigen balkon aan de kopse kant.

De watervilla is aangesloten op de stadsverwarming.

Deze praktische watervilla ligt aan een klein dijkpad. Naast de onderhoudsarme tuin ligt een grote houten berging. De auto kan worden weggezet onder de pergola. Zowel de tuin als de omloop aan de waterzijde zijn – kindvriendelijk – omheind.

Deze Spruyt ark is goed onderhouden en is gebouwd op een diep betonnen casco.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995