Keurig onderhouden woonark in Purmerend Purmerend, Noord-Holland

€ 319.000 v.o.n.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
80
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1964

Eigenschappen

  • Airconditioning
  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

De rivier de Where stroomt door de gemeente Purmerend. Niet ver van het centrum ligt deze ruime woonark. Achter de schutting aan de Wheredijk gaat een groot terrein verscholen. Aan de westzijde van de verharde tuin ligt een ruime schuur. Aan het andere uiteinde bevindt zich een grote overdekte loungeplek, met open haard, terrasverwarming en vrij uitzicht over het water.

De ark is zeer goed onderhouden aan de buitenzijde en aan de binnenzijde ingrijpend gemoderniseerd, met een open grondplan, met weinig deuren. Vanuit de hal kom je direct in de lichte woonkamer en de halfopen woonkeuken. Een hardhouten vloer verbindt deze plekken en loopt door in de gang.

De strakke moderne keuken is goed geoutilleerd en biedt direct toegang tot het drijvende terras. Dit gaat over in een bijzonder brede omloop aan de waterzijde. Aan deze kant zijn ook rolluiken aangebracht.

Deze ark beschikt over 2 ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer is uitgerust met vaste kasten en airco.

De badkamer heeft een grote douche en badmeubel, met wastafel en bergruimte.

De berging is voorzien van elektra en aansluiting voor de wasmachine.

Op deze praktische ark is het in alle seizoenen plezierig wonen. Het is een heerlijke stek voor forenzen en voor degenen die willen genieten van de natuur in het waterland van dit gebied en de uitstekende verbindingen met de hoofdstad.

 

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995