Wheredijk 86 te 1443 TD Purmerend Purmerend, Noord-Holland

€ 250.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
97
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Let op, deze woonark is niet te financieren!

Wat zou jij willen realiseren op de Where?

Deze ruime ark is aan vervanging toe, maar wat een mooi plekje is dit! Als laatste woonboot in de rij heb je een prachtig vrij uitzicht over het brede water en de historische schepen aan de overkant. De gemeente Purmerend geeft aan dat hier een woonschip mag afmeren van maximaal 24 x 6.5 x 6.0 meter (lxbxh). Hoewel deze maten nog door de koper getoetst moeten worden bij de gemeente, lijken er dus genoeg mogelijkheden te zijn!

De woonark die hier thans ligt bevat een woonkamer met houtkachel, keuken, badkamer, twee slaapkamers beneden en een derde slaapkamer op de bovenetage. Op de wal staan verder twee bergingen van steen en van staal.

De ligging is zeer praktisch, met uitstekende verbindingen voor woon-werkverkeer. Amsterdam, Zaanstad en Hoorn zijn via de A7 snel bereikbaar. Maar de wijk heeft ook een eigen NS-station en er zijn goede busverbindingen voor het streekvervoer. Het winkelcentrum Makado is op korte loopafstand, hier kun je voor alle dagelijkse boodschappen terecht. En met tien fietsminuten ben je in de gezellige binnenstad van Purmerend met de beroemde Koemarkt vol eettentjes, terrasjes en leuke kroegjes. Daaromheen een ruim en divers aanbod van winkels waaronder het grote Willem Eggert Centrum.

Kortom, dit is een perfecte ligplaats voor jouw ideale waterwoning!

Bijzonderheden:

  • Fijne ligplaats
  • Ruime vervangingsmogelijkheden
  • Fraai uitzicht

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.