Karakteristieke woonark met gekoppelde casco’s in Gouda Gouda, Zuid-Holland

€ 139.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
70
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin

Beschrijving

Deze woonark ligt verscholen achter een houten schutting langs de weg. Langs het grote terras liggen aan weerszijden grote bergingen (chaletschuurtjes). De ark is goed onderhouden en door de koppeling van twee casco’s, over de lengte, zijn er veel verrassende hoekjes gecreëerd.

De woonkamer heeft een gezellige erker met uitzicht op een drijvend terras aan de waterzijde. Aan de walkant geven twee grote openslaande deuren toegang tot de tuin. Naast de halfopen keuken is een eetgedeelte ingericht. De keuken is praktisch, met o.a. rvs gasfornuis met oven en afzuigkap en ingebouwde koelkast en ruimte voor de wasmachine.

De ark heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 met aangebouwd kinderbedje. De badkamer is smal maar ruim, met inloopdouche.

De ark is goed onderhouden; de wanden zijn goed geïsoleerd en de ramen zijn voorzien van isolatieglas. In 2016 zijn een cv en nieuwe groepen elektra geplaatst. Op dat moment is alles ook grondig geïnspecteerd.

Gouda is een middeleeuws stadje, met een actieve historische binnenstad. Uiteraard is Gouda ook beroemd om haar kaas, stroopwafels, pijpen en opvallende aardewerk.

De ark ligt aan een zijarm van de Nieuwe Gouwe. Gouda ligt in het groene hart van Nederland; ook de  Reeuwijkse plassen zijn niet ver weg. Dankzij de snelle verbindingen via A12 en A20 zijn Rotterdam, Den Haag en Utrecht zeer goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Het stationsplein ligt op slechts 5 fietsminuutjes.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.