Recreatieark aan de Kagerplassen Vennemeer, Zuid-Holland

€ 300.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
50
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Object

  • Bouwjaar: 1960

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Het Vennemeer is een van de onbekendere meertjes, in het zuidoostelijk deel van de Kagerplassen. Deze afgelegen plek ligt precies in de rust tussen de A4 en A44. U kunt de auto achterlaten op de parkeerplaats, de recreatieark is te voet bereikbaar. Vanaf deze gewilde en geliefde plek kunt u probleemloos de vele watertjes en rivieren in de omgeving verkennen.

Vanaf deze authentieke ark kunt u genieten van het wijdse uitzicht over het Vennemeer, vanaf het terras op het water of vanuit de zonnige woonkamer. Aan de overkant ligt een kleinschalige jachthaven, maar naast de ark is een aanmeerplek voor een flinke sloep. De landzijde is een klein dijkje, verscholen achter een bescheiden bos, met daarachter uitsluitend weilanden. Zo hoeft u ook geen onderhoud aan een tuin te plegen.

De indeling is praktisch en netjes, met open keuken, slaapkamer met doorgang naar de douche. In de hal is een separaat toilet.

De ligplaatsvergunningen zijn uitgegeven door Rijkswaterstaat, voor het land is een huurovereenkomst met de lokale boer beschikbaar.

Niet voor niets wordt deze locatie ‘de parel van de Kagerplassen’ genoemd. Het is een ideale uitvalsbasis in de Randstad, voor alle seizoenen. Afgelopen winter werd hier nog naar hartelust geschaatst. De Kagerplassen hebben verder geen aanbeveling nodig.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.