Woonark zonder ligplaats 13.30 x 4.00 m

€ 30.000 k.k.
Type: Woonark zonder ligplaats
Oppervlak (M 2)
52
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Houtkachel
  • Opbouw: Houtskelet
  • Rookkanaal
  • Zonnepanelen

Beschrijving

Woonark zonder ligplaats

Charmante woonboot zoekt fijne ligplaats!

Dankzij de bescheiden buitenmaten van 13.30 x 4.00 meter (exclusief omloop/terras) heeft deze superleuke ark aan betrekkelijk weinig ruimte genoeg. Binnen beschik je dan over circa 52m2 slim ingedeeld woonoppervlak bestaande uit woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, separaat toilet, wasruimte en een bergvliering met vlizotrap.

De zitkamer heeft veel ramen en een schuifpui naar het zonneterras met zwemtrap. Ook een fraaie houtkachel is hier aanwezig. De moderne open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en loopt heel praktisch over in de achtergelegen ruimte voor de wasmachine en droger. De badkamer met douche en wastafelmeubel bevindt zich en suite naast de slaapkamer.

De nette staat van dit alles maakt het mogelijk om de woning direct te betrekken. Ook aan de buitenkant maakt de woonark een goed verzorgde indruk met op het dak 12 kostenbesparende zonnepanelen als plezierige verrassing.

Heb jij een plek voor deze compacte maar complete waterwoning? Kom dan snel kijken op de huidige locatie tussen Nigtevecht en Nederhorst den Berg!

Bijzonderheden:

· Zo te betrekken

· Houtkachel

· Zonnepanelen

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995