Woonboot Brabant: woon- en werkmogelijkheden Lith, Noord-Brabant

€ 598.000 v.o.n.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
260
Kamers
6
Badkamers
1
Slaapkamers
2
Parkeerplaatsen
5

Object

  • Grondoppervlak (m2): 1820
  • Bouwjaar: 1995
  • Afmetingen: 22,5 x 6,25 x 5 meter

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Voor de watersportliefhebber, die hobby en werk wil combineren, ligt hier een ware buitenkans. In het nieuwe bestemmingsplan is de woon-/werkrelatie vastgelegd voor een watersport gerelateerd bedrijf. Deze moderne ark is hiervoor volledig toegerust, met grote werkplaats en kantoor beneden en ruime woongelegenheid op de bovenste verdieping. De bak is gebouwd bij De Blauwe Wimpel, dus een solide visitekaartje. De opbouw is onderhoudsvrij, met kunststof en aluminium en meet 22,50 x 6,25 x 5,00 (excl. gangboord rondom). Wilt u alleen de woonbestemming gebruiken, dan heeft u maar liefst 140 + 120 m2 tot uw beschikking.

Het natuur- en recreatiegebied De Lithse Ham is volop in ontwikkeling biedt volop mogelijkheden voor alle vormen van watersport en wandelen in de natuur: jachthaven en chaletpark met restaurant, bruin café en strandbad in de buurt. Met de open verbinding naar de Maas en het Brabantse achterland kun je er goed uit de voeten. De afstand naar het centrum van Oss en Den Bosch is respectievelijk 12 en 19 km.

Beneden bevindt zich (nu nog) de werkplaats van de zeilmakerij, met apart kantoor en toilet. Omdat het een woning betreft, mag de bedrijfsruimte ook bij de woonruimte worden getrokken. Een bedrijf is niet verplicht, een watersport gerelateerd bedrijf is toegestaan. Voor de deur is parkeerruimte voor 5 auto’s. In het schuurtje zijn de nutsvoorzieningen aangesloten. De lichte entree scheidt het wonen en werken.

Op de eerste verdieping ligt de open huiskamer (ong. 72 m2) met eiken vloer en vide boven de ingang. Maar liefst 6 deuren bieden toegang naar een inpandig terras met zwemtrap. Dit terras is ook vanuit de eetkamer en handzame keuken bereikbaar.

Er zijn voldoende faciliteiten voor masterbedroom en logeerkamer met ruime inbouwkasten.
De badkamer is ruim met bad, toilet, separate douche en dubbele wastafel.
De bijkeuken biedt voldoende opbergcapaciteit.

Bij de ingang van de woonverdieping bevindt zich ook nog een aparte toiletruimte.

Aan de noord- en oostzijde mogen steigers c.q. vlonders van max. 14 m. worden aangebouwd.

Specifieke gegevens:
Casco beton, met rondom gangboord van ca. 1 m. breed. Opbouw houtskeletbouw, geïsoleerde aluminium kozijnen, alle ramen draai-/kiepuitvoering met ventilatieroosters.
Gevelbekleding werzalit, dakbedekking PVC.
Verwarming: oliegestookte Kabola combiketel 1995 met boven en beneden een eigen thermostaat.
Tank 4800 liter, onder werkplaatsvloer.

Huurprijs per jaar € 1.654 euro/jaar geïndexeerd, gemeentelijke belastingen zuivering € 324,05 euro/jaar.

Totale oppervlakte water en land: 1820 m2.

Potentiële eigenaren melden zich bij Hans Willemsen voor meer details op 06 – 53 660 559.

Bijlagen

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.