Woonark met 2 zelfstandige appartementen, zonder ligplaats

€ 49.000 k.k.
Type: Woonark zonder ligplaats
Oppervlak (M 2)
140
Kamers
6
Badkamers
2
Slaapkamers
4

Object

  • Bouwjaar: 1975

Eigenschappen

  • Allesbrander
  • Casco: Beton
  • Dakterras
  • Opbouw: Houtskelet
  • Open Haard
  • Terras

Beschrijving

De Tamarin is een unieke ark met 2 zelfstandige appartementen boven elkaar. De appartementen hebben beide een eigen entree. Het appartement beneden meet 14 x 6 meter, beschikt over 3 slaapkamers en een ruim terras aan de waterkant. Het appartement boven heeft 1 slaapkamer, een woonkeuken, ruime woonkamer en een terras.

De mogelijkheden zijn legio: van zelfstandige verhuur tot praktijk aan huis of samentrekken tot een leefruimte van meer dan 140m2.

Benedenverdieping

De voordeur van dit appartement komt uit in de ruime, moderne keuken met inbouwapparatuur. Hier zijn de wasmachine en -droger in de kast weggewerkt. Aan de andere zijde lonkt het terras. Het uitzicht vanuit de woonkamer is spectaculair, dankzij de kamerhoge ramen aan twee zijden. Vanaf de woonkamer kun je zowel de tuin als de waterkant overzien.  In de woonkamer staat een houtkachel, garantie voor gezellige winteravonden. Langs de gang liggen maar liefst drie slaapkamers en een badkamer (met bad). Aan het einde een nette toilet met fonteintje.

Bovenverdieping

De voordeur bevindt zich links, aan het andere uiteinde van de ark. In het halletje is een wasmachine en droger aansluiting en de trap naar boven. Boven aangekomen kom je eerst in de woonkeuken uit. Het interieur is charmant te noemen, dankzij de houten plafondbalken, die doorlopen in de lichte woonkamer. Ook hier staat een fijne haardkachel. De slaapkamer is ruim, met grote inbouwkast. De badkamer is ingericht met bad, wastafel en toilet. Vanuit de woonkamer stap je op het dakterras.

Algemeen

Het casco is in 1975 gebouwd bij Betona. De kruipruimte is vanaf 2 plaatsen bereikbaar. Recent is er veel aandacht aan het onderhoud besteed. De bak is droog en in november 2017 opnieuw geïsoleerd. In september 2018 is een nieuwe KSB rioolpomp geïnstalleerd. De buitenbekleding bestaat aan 3 zijden uit het onderhoudsarme Werzalit. De kopse kant is van hout en in juli 2018 nog geschilderd. De dakbedekking is ongeveer 5 jaar oud. De hoogte van de ark is 5,50 meter.

In overleg kan een deel van de inventaris worden overgenomen.

Deze dubbele ark wordt aangeboden zonder ligplaats en is te bezichtigen in Amsterdam.

 

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.