Woonark te koop Streefkerk Zuid-Holland

€ 345.000 k.k.
Type: Watervilla met ligplaats
Oppervlak (M 2)
120
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3
Parkeerplaatsen
1

Object

  • Grondoppervlak (m2): 184
  • Bouwjaar: 2003

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Open Haard
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

De ark is relatief jong (bouwjaar 2003) en in uitstekende conditie. Alles in de omgeving en de ark ademt ‘rest & relaxation’. De bovenverdieping heeft een ruime entree (met toilet) en de leefruimte over de volledige verdieping. De hardhouten vloer loopt van de woonkamer door tot het andere uiteinde. In deze sfeer past de ‘scheepse’ keuken, met de mahonie betimmering. Deze is voorzien van alle comfort en rvs apparatuur. Gasten zullen zich goed amuseren in het eetgedeelte ernaast. Ze hebben een prachtig uitzicht rondom en kunnen zich gezellig onderhouden met de kok.

Aan weerszijden van de ark vind je beschutting op de inpandige terrassen. Vanuit de woonkamer openen de schuifdeuren zich bovendien naar een groot terras over de volledige breedte van de westkant van de ark.

Beneden liggen maar liefst 3 slaapkamers en een goed geoutilleerde werkkamer. De huidige bewoners hebben er o.a. een fitness ruimte, walk-in closet en een atelier in gehuisvest.

De ruime badkamer is voorzien van een ligbad en een separate douche, alsmede een dubbele wastafel en hangtoilet.

De ark is afgemeerd aan de zijkant van de jachthaven, aan een brede steiger. Aan het uiteinde is een schuur geplaatst. De ark ligt hier op een perceel in erfpacht.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.