Woonschip aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 419.000 k.k.
Type: Woonschip met ligplaats
Oppervlak (M 2)
72
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1909

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Dakterras
  • Opbouw: Staal
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Dit woonschip kijkt uit over de oudste en nieuwste historie van Amsterdam. Vanaf het terras op het voordek kijk je uit over het Oostersdok, met de Montelbaanstoren, het Scheepvaartmuseum en NEMO. De ligplaats in Amsterdam Centrum is net buiten de toeristische routes van de hoofdstad. Het schip is afgemeerd aan de buitenzijde. Hier woon je op loopafstand van het Centraal Station. Een parkeervergunningen is op te vragen bij het Stadsdeel Centrum.

Ook binnen gaan oud en nieuw gelijk op. Dit authentieke schip heeft een eigentijdse inrichting, met oog voor de geschiedenis. Vanaf de originele stuurhut leidt een houten trap naar het ruim. Dankzij de ramen in de luikenkap is er veel licht. In deze grote ruimte zijn een ultramoderne keuken, een eetgedeelte en comfortabele woonkamer ondergebracht. Even verderop liggen de ouderslaapkamer en de kinderkamer.

De badkamer is compleet ingericht met douche, toilet en wastafel.

Beschik je over zeebenen en gezonde dosis zin voor avontuur? Dan is dit je kans om een unieke woonplek te creëren in het hart van onze hoofdstad.

Een woonschip moet je ervaren. Vraag daarom om een bezichtiging aan.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995