Woonark met uitzicht in Amsterdam-Oost Amsterdam, Noord-Holland

€ 375.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
60
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Het Zeeburgpad ligt net buiten gehoorsafstand van Artis en met uitzicht op de molen van Brouwerij ’t IJ. Samen met de Czaar Peterbuurt is het hippe oost populair onder starters en jongeren. Hier kun je nog terecht voor een woonark met vrij uitzicht en 2 slaapkamers. De naam ‘Nooit Gedacht’ is goed gekozen.

Langs het Zeeburgerpad woon je op een langgerekt eiland, aan een rustige straat, met weinig verkeer. Parkeren (met vergunning) kan hier nog voor de deur, maar dankzij de centrale ligging en goede ov-voorzieningen (trein, tram) is een auto hier niet echt nodig.

Achter de schutting ligt een brede steiger, ook goed te gebruiken als terras, dat leidt naar de voordeur. Laat je niet op het verkeerde been zetten door de onderhoudsarme steenstrips, want het interieur is verrassend modern. Vanuit de hal ligt de woonkamer aan je rechterhand. Als eerste springt de fraaie houten vloer in het oog, onmiddellijk gevolgd door de openslaande deuren aan de waterzijde. Met plaats voor een bij-bootje. Dit is ook nog eens de zuidkant van de ark…

De open (eet)keuken heeft een praktische hoek-opstelling, is strak en functioneel vormgegeven en van alle gemakken voorzien. Dankzij de vele ramen kun je steeds rondom van het uitzicht genieten.

De ark beschikt over twee slaapkamers, waarvan de ‘master bedroom’ is voorzien van een vaste kastenwand en badkamer ensuite, met douchecabine en veel opbergruimte in het wastafelmeubel. In deze ruimte is ook de wasmachine opgesteld. Er is een separaat toilet. Voor de kleine slaapkamer is een bed op maat beschikbaar.

De technische installaties (cv, elektra) zijn goed toegankelijk vanuit de hal. Dankzij de zonnepanelen op het dak en de zonnige ligging blijven de energiekosten goed onder controle.

Ben je op zoek naar een unieke, rustige woonstek met vrij uitzicht en zonder inkijk van overburen? Kom dan snel een bezoek brengen aan dit stille, vergeten stukje van Amsterdam centrum.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995