Zeer goed onderhouden woonark in Wilnis Wilnis, Utrecht

€ 229.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
60
Kamers
5
Badkamers
1
Slaapkamers
1
Parkeerplaatsen
1

Object

  • Grondoppervlak (m2): 80
  • Bouwjaar: 1993
  • Afmetingen: 16 x 4 meter

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras

Beschrijving

In het hart van de Ronde Venen ligt deze ark aan een schiereiland met rechtstreekse toegang naar de ringvaart en de Vinkeveense plassen. Toch sta je binnen 10 minuten in een van de winkelcentra van Uithoorn, Mijdrecht of Vinkeveen.

Nadat je de auto hebt achtergelaten op je eigen parkeerplek betreed je een oase van rust. Rondom de ark liggen hardhouten terrassen, met aan de waterzijde ruimschoots gelegenheid om een boot of sloep af te meren. De buitenzijde van de ark is in lijn met het bestemmingsplan en de omgeving en blinkt je tegemoet. Alles is dan ook uitstekend onderhouden.

Ook binnen is alles ‘spic&span’ en verrassend eigentijds. Overal zijn moderne materialen toegepast. De lichte woonkamer heeft rondom zicht en toegang tot het terras. De praktische semi-open eetkeuken verbergt veel opbergruimte. De stijl is doorgetrokken naar de ruime masterbedroom. Voor veel toekomstige bewoners is de kastenwand meer dan voldoende, anderen zullen van de kinderkamer graag een walk-in closet willen maken. De badkamer beschikt over een ligbad en separate douche.

Het liggeld is circa 260,– per maand.

Kortom, welke starter of echtpaar houdt van comfort en een instapklare woonark?

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.