Zeer grote, gemoderniseerde woonark, zonder ligplaats

€ 100.000 k.k.
Type: Woonark zonder ligplaats
Oppervlak (M 2)
135
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Object

  • Bouwjaar: 1961

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Open Haard

Beschrijving

Het woongenot spettert ervan af. Er is dan ook optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het formaat van liefst 23,73 x 6,85 meter kan leveren. Laat je niet afschrikken door de leeftijd of buitenzijde, want deze woonark – zonder ligplaats – zal je verrassen.

Vanuit de entree heb je de neiging direct door te lopen naar het grote overdekte terras aan de waterkant, maar je kunt je ook laten inspireren door de grote woonkamer. Deze ligt een beetje verborgen achter het muurtje van de gesloten open haard. Je komt hier ogen tekort. Je wordt getrokken naar het uitzicht achter de twee openslaande deuren of naar de mooie houten vloer of het ingenieuze plafond of juist de uitgebouwde serre aan de tuinzijde. Overal vind je heerlijke zit- en loungeplekken, inclusief een heerlijke naborrelplek aan de grote eettafel.

Vanuit de kamer lijkt de halfopen keuken niet groot, maar wie beter kijkt ziet hoe praktisch de ruimte is ingericht. Veel apparaten en inbouwapparatuur zijn buiten het blikveld geplaatst in de G-vorm. Vanaf de hal zet je direct je boodschappen in de koelkast en pak je een mooie espresso in de coffeecorner. Loop je door naar de (ontbijt)bar, dan merk je dat je fijne verbinding met de woonkamer hebt. Dit vraagt om een ontvangst, met prettig contact met de gasten en de werkplek uit het zicht.

Links van de entree ligt de toegang naar de keldertrap en een separaat toilet met urinair en fontein. Hier recht tegenover ligt een ruime slaapkamer.

Aan het eind van ark ligt de grootste slaapkamer, met badkamer ensuite. Deze is recent geheel gerenoveerd, met toilet, veel bergruimte vaste wastafel en inloopdouche. Alles uitgevoerd in eigentijdse materialen. De ark beschikt ook nog over een ruime werk-/logeerkamer, die geflankeerd wordt door een aparte ruimte voor de wasmachine en -droger en werkkast.

Heeft u de juiste locatie voor deze grote woonark? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging in Nederhorst den Berg.

Bijlagen

Plattegrond

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.