Moderne watervilla in historisch Delft Delft, Zuid-Holland

€ 250.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
80
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 2007

Eigenschappen

  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Tuin
  • Vloerverwarming
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Deze jonge, splitlevel watervilla ligt op loopafstand van de Nieuwe Kerk en de TU Delft. Vanaf hier kun je je zonder auto vrij bewegen, want ook het fraaie NS-station ligt slechts 5 fietsminuten verderop.

Deze verzorgde ark is in 2007 gebouwd door Spruyt, met gevoel voor design. Dat merk je onmiddellijk bij de entree en aan de vele doorkijkjes. Via een glazen deur kom je in de strakke, L-vormige eetkeuken, die is uitgevoerd in licht hout en voorzien van rvs-inbouwapparatuur. De woonkamer baadt in het licht, dankzij de schuifpui naar de tuin, de vele ramen en het daklicht. Op de hele vloer liggen onderhoudsarme grote tegels.

De vaste trap links leidt naar de bovenverdieping, met kantoor/slaapkamer. De neutrale badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel met bergruimte. Ernaast ligt de technische ruimte, waarin de cv-installatie en de wasmachine zijn opgesteld.

De andere vaste trap komt beneden uit, met separaat toilet en de tweede slaapkamer, met toegang tot de netjes afgewerkte berging in het casco.

Zoals mag worden verwacht van een dergelijke woonark is deze voorzien van een goed afmeersysteem, vloerverwarming en een KSB rioolpomp. Aan de wallekant is nog een vrijstaande houten berging te vinden.

De tuin voor de watervilla wordt middels een onderhuurovereenkomst met de belangenvereniging Woonbootbewoners Zuidergracht, gehuurd van de gemeente Delft.

Deze watervilla is instapklaar.

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.