Woonboot makelaar: Taxaties & Financiering

U wilt natuurlijk weten of de vraagprijs van een object overeenkomt met de marktwaarde. Of misschien vereist de bank een taxatierapport voor de financiering of uw hypotheek. In dat geval is een woonboot makelaar onontbeerlijk. Want wij beschikken over de kennis, ervaring en deskundigheid en mogen alle taxaties verzorgen op het gebied van (on)roerende zaken en schepen. Vraag naar onze scherpe tarieven.

Technische inspectie

Wij bevelen aan om een reguliere waardebepaling te onderbouwen met een aanvullend technisch inspectierapport. Dit geeft u ook inzicht in onderhoudskosten of noodzakelijke (grote) investeringen in de toekomst.

Financiering

De situatie rond de ligplaats is doorslaggevend voor de waarde van de woonark of het schip. Denk bijvoorbeeld aan permanente ontheffing, tijdelijke vergunning of beperkte huurovereenkomst. Als u de ligplaats wilt (mee)financieren vergt dit specifieke kennis.

De juiste hypotheekvorm

Ook de aard van het casco (beton of ijzer) maakt dat de verschillen in hypotheekvormen en -tarieven zeer groot kunnen zijn. AWN onderhoudt goede relaties met alle grote banken. U kunt uiteraard profiteren van ons netwerk van deskundigen. Wij komen graag bij u langs om u uitgebreid te informeren.

Toegespitste verzekeringen

Reguliere woonverzekeringen accepteren steeds minder vaak woonarken en -schepen. Het vergt ook specifieke voorzieningen in de polis om u te vrijwaren van risico’s. Wij brengen u graag kosteloos in contact met gespecialiseerde maatschappijen, waar u in goede handen bent.

Woonboot Makelaar: De verkoop

Of u nu een woonboot koopt of verkoopt: uiteindelijk wilt u natuurlijk graag dat er een goede deal gesloten wordt. Eén waar beide partijen een goed gevoel aan overhouden. Ook daarom neemt u een woonboot makelaar in de arm. Hans Willemsen staat u in dat geval graag terzijde: betrouwbaar, integer, ervaren en een goede dealmaker.

We horen graag van u!


Taxatie & Financiering: Meer Informatie

 


 

Woonboot Makelaar
© EcoFloLife