Woonboot Verkopen

Bij een woonboot verkopen komt veel kijken. En ieder verkoopproces is omgeven door zorgen, twijfels en vragen. U wilt immers de beste prijs voor uw ligplaats en/of woonboot. Maar er zijn meer vragen, zoals:

  • Is dit het juiste moment om mijn woonboot te verkopen?
  • Moet ik wellicht nog schilderen?
  • Is het verstandig om te verbouwen? Zo ja, wat zijn dan zaken die je terugverdient?
  • Hoe staat het met de woonboot verkopen in de omgeving?
  • Wat is de juiste doelgroep voor mijn woonboot?
  • Wat is een goede verkoopprijs voor mijn woonboot?
  • Wat is de juiste verkoopstrategie gegeven de markt en de rente?

Bij AWN kunt u voor de antwoorden op deze vragen terecht. U krijgt altijd een eerlijk advies. Wij beschikken over een actueel bestand van potentiële kopers en kunnen het gehele traject voor u begeleiden. Van bezichtigingen tot onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

Wilt u ook snel én voor de beste prijs uw woonboot verkopen?

Op basis van een vrijblijvende waardebepaling kunt u besluiten of u uw woonboot verkopen in onze handen wilt leggen. In de regio Groot-Amsterdam verzorgen we dit gratis. In overige gevallen wordt een vergoeding gevraagd. Na een succesvolle verkoop wordt die echter aan u terugbetaald. Overigens verkopen we meer dan 99,5% van ons aanbod dus dit is vrijwel risicoloos. Vraag naar onze aanpak en voordelige bemiddelingstarieven en profiteer van een snel en goed verkoopresultaat.

Review woonboot verkopen

Ruud Hermann, 2015. Over Hans Willemsen, AWN Woonbootmakelaar in verband met zijn woonboot verkopen. Fijne doortastende makelaar, had mijn woonboot in 2 maanden verkocht!

Certificering: ook onmisbaar voor woonboot verkopen

AWN is als makelaar taxateur gecertificeerd en aangesloten bij:

  • het European Maritime Certification Institute (EMCI)
  • de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen (NBMS)
  • de Vakgroep Waterwonen

Het EMCI certificeert bedrijven, professionals en producten binnen de maritieme sector. Het is wereldwijd actief als maritieme examen-, certificatie- en registerorganisatie.
De Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen is een vereniging van beëdigde EMCI gecertificeerde makelaars in schepen. Deze heeft tot taak de makelaardij in schepen op een kwalitatief hoog peil te handhaven.
AWN is lid van de Vakgroep Waterwonen. Dit is een initiatief van gespecialiseerde makelaars en taxateurs, die periodiek bijeenkomen en als beroepsgroep de belangen van waterbewoners ondersteunen.


Woonboot Verkopen: Meer Informatie

 


 

Woonboot Verkopen