Zuider IJdijk 136 te 1095 KN Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 450.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
70
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Aan de voet van de Amsterdamsebrug in de Zuiderzeeweg vind je deze leuke woonark in een mooi stukje stadswildernis, bevolkt door reigers en meerkoeten. Omdat het verkeer zich op hoogte beweegt, is het betrekkelijk rustig in de kleine woonbotenhaven tussen het riet. Vanaf de straat voert een houten looppad naar de lager gelegen aanlegsteiger in een uitloper van ’t IJ. De ark van 70m2 op een betonnen casco vormt een solide basis voor het realiseren van jouw persoonlijke woonwensen. De mogelijkheden voor modernisering naar smaak zijn dan ook onbegrensd.

Ook wat de ligging betreft kun je hier letterlijk alle kanten op. Vanaf het nabijgelegen P+R Zeeburg zijn er uitstekende verbindingen naar zowel het centrum als de ring A10 en op de fiets is het maar een paar minuutjes naar de Indische Buurt en het Amsterdam Science Park. Het Zeeburgereiland, dat om de hoek ligt, is volop in ontwikkeling en ontpopt zich tot een bruisend stadsdeel. Je kunt er nu al heerlijk een drankje drinken of een hapje eten en meer horeca, winkels en zelfs een theater liggen in het verschiet.

Vind je het leuk om ‘anders’ te wonen maar wel midden in de stad? Kom deze ark en zijn bijzondere locatie dan bekijken voor het te laat is!

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.