Ligplaats, Zuider IJdijk 136, Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 300.000 k.k.
Type: Ligplaats

Beschrijving

Op deze locatie mag het volgende worden afgemeerd:

  1. een woonark met een betoncasco, 20 meter lang 5 meter breed en 3 meter hoog.
  2. een woonschip , 30 meter lang en 6 breed, dit in goed overleg met het stadsdeel Zeeburg.

De omgeving van Zeeburgereiland is volop in ontwikkeling. Het is een geliefde woonstek, vlakbij de gewilde Czar Peterbuurt en met uitzicht over de Oranjesluizen en het binnen-IJ. Aan de Zuider IJdijk – langs het water rondom de Amsterdamse Brug – komt een ligplaats te koop. In de luwte van de brug ligt hier nu nog een drietal woonboten afgemeerd aan de steiger. Een daarvan is schark ‘De Boei’. De huidige ligplaatsvergunning is uitgegeven voor 21.00 x 4,10 x 2,55 meter (hoogte inclusief schoorsteen is 3,40). De geluidshinder van de brug, de Zuiderzeeweg, is hier nihil, omdat verkeersgeruis dankzij de hoogte overwaait.

Op steenworp afstand van de ligplaats ligt P+R Zeeburg met uitstekende verbindingen naar de ring van Amsterdam en het Centrum. Op de fiets is het maar een paar minuutjes naar de Indische buurt en het Amsterdam Science Park.

De plannen voor de Sluisbuurt zijn in een vergevorderd stadium. De ca. 5.500 nieuwe woningen staan garant voor een goed voorzieningenniveau in de omgeving.

Kunt u door de huidige situatie ‘heenkijken’? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan vertellen we u graag wat de toekomstige mogelijkheden op deze ligplaats zijn.

 

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.