Poelhaven 1 WS 37 te 2375 NB Rijpwetering Rijpwetering, Zuid-Holland

€ 250.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
23
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht
  • Zonneluifels

Beschrijving

Poelhaven 1 WS 37 te 2375 NB Rijpwetering

Op zoek naar een fijn zomerverblijf voor jou en je gezin? Dan is deze superleuke recreatie-ark met beschutte tuin en panoramisch uitzicht over de weilanden misschien wel precies wat je zoekt!

De ark ligt heel centraal in het Groene Hart van De Randstad en vlak bij de A4, wat gunstig is als je in de omgeving Amsterdam of Den Haag/Rotterdam woont. Het betekent nooit te lang reizen en zo veel mogelijk ontspannen genieten in je vrije tijd.

De ark heeft een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en aan de andere kant twee grote ramen die een levend schilderij laten zien van het omringende polderlandschap. De nette open keuken is voorzien van ingebouwde koelkast, fornuis en afzuigkap. De badkamer heeft een bad/douchecombinatie, wastafel en toilet. Van de twee knusse slaapvertrekken heeft er één vaste kastruimte. In de fijne tuin, waar je volop privacy hebt, vind je een ruim hardhouten terras, sierlijke bestrating, mooie hagen en heesters en een vrijstaande houten berging.

Het schilderachtige dorp Rijpwetering ligt aan het gelijknamige kanaal Rijpwetering in een prachtige omgeving. Er zijn talloze historische monumenten, waaronder zeven molens. De Koppoel, waar de recreatiewoonark naast ligt, is een uitloper van de bij watersporters geliefde Kagerplassen. Hiervandaan maak je dan ook de mooiste vaartochten. Maar als je liever wandelt of fietst kun je hier ook je hart ophalen.

Bijzonderheden:

  • Schitterend vrij uitzicht
  • Beschutte tuin
  • Vrijstaande houten berging

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.