Poelhaven 1 WS-36 te 2375 NB Rijpwetering Rijpwetering, Zuid-Holland

€ 200.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
23
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

In deze recreatiewoonark met grandioos uitzicht over de weilanden kom je volledig tot rust. Een heerlijk toevluchtsoord voor jezelf en je familie midden in het Groene Hart van de Randstad!

Het interieur is even eenvoudig als doeltreffend. Rechts van de entree/hal liggen de twee slaapvertrekken boven elkaar, elk met praktische vaste kastruimte. Daarnaast is de badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Links van het halletje ligt de woonkamer met de open keuken. De vele grote ramen zorgen ervoor dat je ook binnen volop kunt genieten van de omringende natuur. Kers op de taart is echter de ruime tuin vóór de woonark met een groot betegeld terras en een vrijstaande houten berging voor fietsen en andere spullen.

Rijpwetering (gemeente Kaag en Braassem) is een pittoresk dorp met een authentieke uitstraling die typerend is voor het hier voorkomende polderlandschap. Het dorp in het noordelijk deel van de provincie Zuid-Holland ligt aan het gelijknamige kanaal ‘Rijpwetering’ en kent vele historische monumenten waaronder zeven molens. De Koppoel, waar de recreatiewoonark naast ligt, maakt deel uit van de Kagerplassen. Hiervandaan maak je dan ook de mooiste vaartochten, maar ook wandel- en fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen.

Met een verblijf in deze recreatiewoning ben je er helemaal tussenuit en toch op slechts steenworp afstand van de regio’s Amsterdam en Leiden/Den Haag!

Bijzonderheden:

  • Met grote tuin
  • Vrijstaande berging
  • Liggeld: € 2.323,- per jaar

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.