Schellingwouderdijk 362-G te 1023 NM Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 375.000 k.k.
Type: Woonschip met ligplaats
Oppervlak (M 2)
96
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Object

  • Bouwjaar: 1912

Eigenschappen

  • Casco: Staal
  • Houtkachel
  • Opbouw: Staal
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Avontuurlijk wonen op het IJ? Dan is dit romantische schip aan de prachtige Schellingwouderdijk misschien precies wat je zoekt!

Woonschip Verwisseling is een klipperaak uit 1912 met  garantie op het onderwaterschip. In goed gezelschap van andere historische schepen ligt de Verwisseling op het deel van het IJ tussen de Oranjesluizen en de Schellingwouderbrug. Hier zorgen de beroeps- en pleziervaart altijd voor een levendig schouwspel dat blijft fascineren.

Aan boord valt volop te genieten van de speciale sfeer die wonen op een stoer schip met zich meebrengt. Het begint al in de royale woonkeuken met houten betimmering, veel ramen en patrijspoorten en een daklicht boven de eethoek. Heel verrassend is een ingenieus vloerluik dat toegang geeft tot een extra slaapvertrek in het achteronder. Aangrenzend is er een toiletruimte en via de machinekamer, waar ook de cv-installatie op diesel hangt, loop je door naar de overige woonruimte.
Aan de gang in het midden van het schip liggen twee slaapkamers, een werk-/hobbyruimte, een extra slaapkooi, de toiletruimte (met tevens aansluiting voor de wasmachine) en een royale douchecabine.
De grote woonkamer met een tweede, kleine open keuken bevindt zich vóór in het schip. Ook hier zijn daklichten. Langs de wanden staan vaste banken en kasten en in het midden van de kamer staat een robuuste houtkachel.
Tenslotte is er nog het vooronder met de kettingkast voor het anker.

De Schellingwouderdijk ligt in een groene omgeving waar je heerlijk kunt fietsen, wandelen en varen. Op loopafstand vind je de populaire Landmarkt met eco-versmarkt en een restaurant. Op de fiets ben je met een kwartier in Amsterdam Oost of bij de pont naar het centrum. En met de auto is het een paar minuten rijden naar de ring A10.

Bijzonderheden:

  • Gewilde ligplaats
  • Garantie op het onderwaterschip

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995