Recent geheel verbouwd woonschip zonder ligplaats.

€ 175.000 k.k.
Type: Woonschip zonder ligplaats
Oppervlak (M 2)
98
Kamers
4
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Bouwjaar: 1920

Eigenschappen

  • Airconditioning
  • Casco: Staal
  • Opbouw: Staal
  • Vloerverwarming

Beschrijving

Enkele jaren geleden kocht de huidige eigenaar woonschip Sofietje via onze makelaardij en hij besloot het grondig te verbouwen. Het eerste dat hij veranderde was de naam: het werd de Uitdaging 2.0, want zo keek hij toen nog tegen de voorgenomen renovatie aan. Noeste arbeid leidde echter tot een magnifiek resultaat, waarmee de uitdaging met glans werd volbracht. Nu wacht het schitterend verbouwde schip op nieuwe trotse bewoners!

Het karaktervolle binnenvaartschip uit 1920 kreeg een interieur anno nu. Bekijk de foto’s en je ziet wat we bedoelen: een lust voor het oog en helemaal in lijn met de laatste woontrends. Met meer dan 26 meter lengte biedt het schip een royale living met open keuken, drie slaapvertrekken, een badkamer en een separate toiletruimte. Verder is er de stuurhut (met zitje) die tevens entree van de woning is en er zijn diverse bergruimtes. Overal in het schip liggen vloeren van strak woonbeton. De woonkamer met airconditioning is voorzien van een prachtig geconstrueerde lichtstraat over de gehele lengte van het plafond. De open keuken heeft een L-vormig werkblad en is uitgebreid voorzien van luxe inbouwapparatuur. In de hal vallen de praktische kasten op die zijn aangebracht onder het gangboord. De comfortabele badkamer heeft behalve een whirlpool-bad een aparte regendouche en een breed wastafelmeubel met dubbele kranen. De toiletruimte bevat een hangend closet, een designfontein en een afsluitbaar urinoir. Verwarming van het woonschip kan met drie systemen: de nieuwe cv-ketel op diesel, met gasverwarming en/of de warmtepompfunctie van de airco.

Dit geweldige woonschip wordt aangeboden zonder ligplaats. Verkoper staat echter ook open voor biedingen op een drietal recreatie-eilandjes langs de huidige locatie aan de Herenweg in Vinkeveen.

Bijzonderheden:

  • Afmetingen: 26.31 x 5.21m
  • Geheel geïsoleerd
  • Garantie op het onderwaterschip

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.