Klompweg 33 te 1393 PJ Nigtevecht Nigtevecht, Utrecht

€ 725.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
120
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Object

  • Grondoppervlak (m2): 370
  • Bouwjaar: 1960

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Waterwoningen in Nederland liggen vaak op de meest formidabele plekken en daar is woonark Windbreker een heel goed voorbeeld van. Op de alom geprezen Vecht aan 4 percelen eigen grond kun je haast niet mooier wonen dan hier!

In deze traditionele ark uit 1960 liggen alle vertrekken comfortabel gelijkvloers. Er zijn grote raampartijen met veel schuifdeuren voor maximale verbinding met het water. Overal in de woning kijk je onbelemmerd uit over de prachtige rivier en ook de 370m2 grote tuin aan walzijde is een plaatje om te zien. Binnen beschik je over 120m2 woonruimte. Naast de grote woonkamer ligt de halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur. Ook de eetkamer met vaste kastenwand is halfopen, wat een zeer ruimtelijk effect geeft. Aan de hal met entree van de woning liggen het toilet, de badkamer, een berging en de twee slaapkamers. De badkamer is uitgerust met ligbad, separate douche, wastafel en handdoekradiator. De ouderslaapkamer heeft een royale kastenwand en ook hier schuifdeuren naar het water. De tweede slaapkamer is eveneens voorzien van vaste kastruimte. Voor het opbergen van spullen is er de enorme kelder onder de gehele woning, maar ook een vrijstaande houten berging van circa 11m2 op de wal. In de fraai beplante tuin vol bomen en heesters zijn verscheidene terrassen waar je in privacy kunt genieten van het buitenleven.

Nigtevecht is een karakteristiek dorp tussen prachtige natuurgebieden. Het heeft verschillende voorzieningen, maar ook het grotere Weesp is vlakbij. Er zijn veel recreatiemogelijkheden. Maak de mooiste fiets- en wandeltochten en waarschijnlijk wil je ook een boot die je dan langs de eigen steiger kunt afmeren. Vaar bijvoorbeeld naar de stadjes Weesp en Muiden of naar de Spiegelplas of de Loosdrechtse plassen. Er valt hier zó veel te beleven in de ‘achtertuin van Amsterdam’!

Bijzonderheden:

· Ruime tuin op eigen grond

· Vrijstaande houten berging

· Ligplaats pleziervaartuig

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.