Poelhaven 1 WS 35 te 2375 NB Rijpwetering Rijpwetering, Zuid-Holland

€ 300.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
36
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Object

  • Bouwjaar: 2020

Eigenschappen

  • Airconditioning
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Tuin
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

In het Groene Hart van de Randstad, nabij de agglomeraties Amsterdam en Leiden/Den Haag, ligt deze verrassend mooie recreatiewoonark met de toepasselijke naam Weide Blik. Het uitzicht dat je hier hebt over de uitgestrekte weilanden is inderdaad betoverend en maakt deze plek ideaal om de drukte te ontvluchten en helemaal tot rust te komen!

Dat de ark uit 2020 nog maar zo kort geleden werd gebouwd, zie je terug aan de strakke afwerking en het moderne comfort. De entree middels een tuindeur brengt je direct in de living met een dubbele schuifpui aan zowel de walkant als de waterkant. Met zo veel glas kun je optimaal genieten van het polderlandschap buiten terwijl de airconditioning altijd zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. De lichte open keuken is natuurlijk ook helemaal van deze tijd en voorzien van luxe inbouwapparatuur. De slaapkamer heeft eveneens een schuifpui aan de waterzijde. Hier kun je ontwaken bij zonsopkomst over de weilanden! In de naastgelegen badkamer beschik je vervolgens over een fijne inloopdouche en een fraai wastafelmeubel. Voor het toilet is er een aparte ruimte.

In de ruime tuin met veel privacy staat een houten berging annex tuinhuis dat ook dienst kan doen als gastenverblijf en als je beschikt over groene vingers ben je vast enthousiast over de professionele broeikas voor het opkweken van planten.

Rijpwetering, gelegen in de gemeente Kaag en Braassem, straalt een charme uit die kenmerkend is voor het omliggende polderlandschap. Dit dorp in het noordelijke deel van Zuid-Holland ligt langs het Rijpwetering-kanaal en herbergt veel historische monumenten, waaronder zeven molens. De Koppoel, grenzend aan de recreatiewoonark, maakt deel uit van de prachtige Kagerplassen. Vanaf hier kun je genieten van de mooiste vaartochten, terwijl wandel- en fietsliefhebbers ook volop aan hun trekken komen.

Wordt dit jouw buitenverblijf? Plan nu een bezichtiging met ons!

Bijzonderheden:

  • Moderne recreatie-ark
  • Ruime tuin
  • Met tuinhuis en plantenkas

Contacteer de Makelaar

Hans Willemsen

Gecertificeerd Makelaar & Taxateur in Woonschepen
Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Tevens is hij goed bereikbaar en staat hij open voor vragen. Ik denk dat het, zeker als je voor de eerste keer een woonboot koopt, verstandig is een woonbotenmakelaar in te schakelen en AWN is een goed kantoor.