Zeeburgerpad 130 te 1019 DX Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

€ 400.000 k.k.
Type: Woonark met ligplaats
Oppervlak (M 2)
53
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1

Object

  • Bouwjaar: 1953

Eigenschappen

  • Casco: Beton
  • Externe berging
  • Opbouw: Houtskelet
  • Terras
  • Vrij uitzicht

Beschrijving

Slim wonen op het water!

Langs het uiteinde van het Zeeburgerpad, waar alleen bestemmingsverkeer komt, ligt deze aantrekkelijke woonboot met een oppervlak van 53m2. Deze berekening is inclusief de 9m2 externe berging die thans in gebruik is als kantoor en daarom integraal is meegenomen in de m2.

De gloednieuwe, ruime externe berging van 9m2 op het eveneens nieuw aangelegde hardhouten zonneterras is uitstekend geïsoleerd zodat veel huishoudelijke zaken er hun plek kunnen hebben en er zelfs een home office kan worden ingericht. Ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden zich hier. Zo wordt maximaal gebruikgemaakt van de beschikbare buitenruimte en blijft er in de ark zelf lekker veel leefruimte over. Dat is behoorlijk slim en misschien wel de reden waarom deze woonboot Eureka wordt genoemd!

De woonkamer heeft een hoog plafond met sfeervolle dwarsbalken en een stoere houten vloer. Door de vele ramen en bovenlichten krijgt het daglicht ruim baan. De aangrenzende open keuken is uitgerust met een vaatwasser, een 5-pitsgasfornuis en een vaste kastenwand. Ook de cv-installatie is hier in een kast ondergebracht. Vanuit de keuken stap je via een tuindeur op het drijvende terras aan de waterkant. Nóg meer buitenruimte dus en de ultieme plek om al dobberend te relaxen! Aan de andere kant van de keuken is de entree/hal met daarnaast de badkamer voorzien van ligbad annex douche, toilet en wastafel. Blijft nog over de ruime slaapkamer met ook hier weer een hoog plafond, houten vloerdelen en veel lichtinval. Een kledingkastenwand maakt deze ruimte compleet.

Wonen op dit eilandje in de stad is lang niet verkeerd. Hier gaat de hectiek van Amsterdam grotendeels aan je voorbij. Toch fiets je zo naar het centrum en ook de gezellige Indische buurt is vlakbij. Of wandel naar het prachtige Flevopark dat wel een verborgen juweel wordt genoemd.

Wordt deze woonboot jouw ‘eureka’? Ontdek het tijdens een bezichtiging!

Bijzonderheden:

  • Groot nieuw terras aan voorzijde
  • Circa 9 m2 praktische extra ruimte in geïsoleerde berging
  • Drijvend terras aan waterzijde
  • Rustig gelegen aan doodlopende straat met veel parkeermogelijkheid

Disclaimer
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.

Contacteer de Makelaar

Rick Willemsen

Assistent makelaar
Kantoor
0294-450752
Mobiel
06-41504995